Vacatures activiteiten

Vrijwilligers vacaturebank 

Op deze pagina worden oproepen geplaatst voor kandidaten/vrijwilligers in verschillende functies in het kerkenwerk

> Oproep van de Kinderoppasdienst in De Veste
> BHV-ers: Veiligheid in De Veste: Wie is gediplomeerd als BedrijfsHulpVerlener (BHV)?
> Barmedewerkers in De Veste (14-4-2024)
>Vacatures in de Kerkenraad
> Leiding Kinderkerk 

Oproep van de Kinderoppasdienst in De Veste!

De oppasdienst is de opvang van kinderen tussen 0 - 4 jaar tijdens de kerkdienst op zondagochtend. 
Inmiddels komen er weer wekelijks kleintjes in de crèche en zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers! 
Zowel volwassenen (man/vrouw) als tieners (vanaf 12 jaar) zijn van harte welkom om ons team te komen versterken!

Wil je meedraaien in de oppasdienst of wil je meer informatie, neem dan contact met mij op via e.karman@telfort.nl of (06) 39711756

Veiligheid in de Veste:  Wie is gediplomeerd voor BedrijfsHulpverlening (BHV)?

De kerkrentmeesters van De Veste zijn bezig met het verbeteren van veiligheid in De Veste. Hiervoor is het belangrijk dat tijdens vieringen iemand met BHV aanwezig is. Want dan kunnen we tijdens vieringen zo goed mogelijk met veiligheidsproblemen omgaan. 

Willen daarom leden van onze wijkgemeente met een BHV opleiding dat opgeven bij Erwin Warschauer, kerkrentmeester? Dit per mail aan: erwin.warschauer@pkngouda.nl met als onderwerp: BHV De Veste. 

De kerkrentmeesters kunnen dan samen met de wijkleden die zich hebben opgegeven gaan bekijken hoe aanwezigheid van BHV tijdens vieringen beter kan worden georganiseerd.

Graag per mail de volgende informatie opgeven: naam, adres, emailadres, telefoonnummer, jaar opleiding BHV, maand en jaar laatste herhalingscursus BHV. 

Dank voor de medewerking, 
Kerkrentmeesters De Veste 

Kom je De Veste helpen achter de bar? 
De grote en kleine ruimtes van De Veste worden bijna dagelijks verhuurd voor cursussen, feestelijke bijeenkomsten, vergaderingen en concerten. Huurders vinden de ruimtes en de gastvrijheid van de medewerkers prettig en komen graag weer terug.
Dit geeft onze kerk veel inkomsten!

De beheerder, Lenneke Brouwer, zorgt voor zaken als boekingen en inkoop. Tientallen vrijwilligers staan overdag en ’s avonds achter de bar. Met elkaar zijn zij het gezicht van De Veste naar buiten toe en zorgen zij voor een bloeiende verhuur.

Wil jij meehelpen hierbij? Of weet je iemand die dit misschien leuk vindt? We zoeken vooral voor de avond nog versterking. Wil je meehelpen hierbij? Met één avond per maand lever je al een belangrijke bijdrage!

Elke maand wordt het rooster gemaakt en kun je aangeven welk dagdeel jou het beste past. Je wordt uiteraard wegwijs gemaakt door eerst met iemand mee te lopen.Aanmelden of meer informatie, neem dan contact op met Marit van Vliet, 06-31793644

Vacatures in de Kerkenraad
Voelt u zichzelf geroepen  en wilt u meer weten over wat een functie inhoudt? Neem dan contact op met Jos Koffijberg via: preses@devestegouda.nl  

Jeugdkerk 
Vind je het leuk om met kinderen om te gaan? Weten wat ze leuk vinden en stom? Wordt dan meester of juf bij de kinderkerk. Het doel is dat we met kinderen bezig zijn met het geloof en de band tussen de kinderen versterken. We volgen de methode Kind-op-zondag soms op de voet, soms juist niet. Er staat een verhaal centraal, we vertellen en we luisteren. En we geven de kinderen mee wat een verhaal ons vandaag de dag vertelt en hoe we dan kunnen leven. Of je jong bent of oud, vrouw of man, veel of weinig ervaring: dat maakt niet uit. Met elkaar maken we er iets moois van voor de kinderen.Voor meer info kunt u / kun jij terecht bij: Casper Boekelaar