Kampeerweekend

Thumbnail kampeerweekend

14e VESTE-EDITIE: Kamperen met de Kerk
Correspondent ter plaatse: Eveline de Rooij

Het is inmiddels een gekoesterde traditie bij wijkgemeente De Veste: het jaarlijkse kampeerweekend. Voor de veertiende keer ruilden ongeveer 100 gemeenteleden het kerkgebouw aan de Ridder van Catsweg in voor een tentje in de natuur. Wat ooit begon als een idee van de voormalige wijkpredikant Marnix van der Sijs, is uitgegroeid tot een evenement waar velen reikhalzend naar uitkijken. David van Veen, de huidige wijkpredikant, heeft dit (tent)stokje sinds zijn komst overgenomen.
Lees meer....

QR code kampeerweekend

De Veste Kamperweekend 7, 8, en 9 juni 2024 

Op 7, 8 en 9 juni is het jaarlijkse Kampeerweekend van de Veste in het Grote Bos in Doorn. De 14e editie!! Tijd voor koffie met de buren voor de tent, een drankje en goed gesprek onder de bomen, leuke activiteiten en natuurlijk de barbecue. De kampeercommissie is enthousiast bezig met de voorbereidingen en hoopt op een grote opkomst!

Via de QR-code of deze link kom je bij het aanmeldformulier. In het formulier staat informatie over kosten, kampeerspullen, vervoer, etc. Aanmelden kan tot 1 mei! 

Lukt het niet of heb je een vraag? 
Voor vragen over het weekend kun je een van commissieleden aanschieten, een mail sturen naar:  devestekampeerweekend@gmail.com of de Vesteapp gebruiken.

Het kampeerweekend in juni: een heerlijk weekend op de camping gezellig met elkaar. Het lijkt nog ver weg, en toch is de kampeercommissie al bezig met de voorbereidingen. Er moet immers een camping gereserveerd worden. Ook dit jaar kamperen we weer in het welbekende Grote Bos in Doorn. Dat is geen automatische keuze, we hebben hier als commissie goed over nagedacht en alternatieven overwogen en bekeken.
Na rijp beraad komt het Grote Bos ook dit jaar als meest geschikte camping uit de bus: veel ruimte, goed bereikbaar voor de daggasten die ook graag aansluiten, zwemgelegenheid en voldoende beschutting tegen de warmte. 

De kampeercommissie: Casper Boekelaar, Judith Wevers, Ellen de Jong, Ruben Blacquière, Jelle Aantjes, Arnold Crans en Nienke van Pijpen.

Algemene informatie over het jaarlijkse kampeerweekend

Al meer dan 10 jaar gaan wij als gemeenteleden van De Veste, een weekend in juni samen kamperen. Als het weer kan wordt het een weekend vol met activiteiten, woord en dienst.

Vrijdagavond is er de openingsborrel en kennismakingsspel;
Zaterdag is de dag waaraan zowel kampeerders als dagjesmensen kunnen deelnemen aan georganiseerde activiteiten en de BBQ;
Zondag vieren wij het woord en dienst en de Agape maaltijd.

Tussentijds is er ruimte voor koffiedrinken met elkaar, fietsen en/of wandelen in de omgeving. Het kampeerweekend is geschikt voor zowel jong als oud.

Locatie:RCN het grote Bos, Hydeparklaan 243941 ZK Doorn
De kampeercommissie is bereikbaar via devestekampeerweekend@gmail.com

Kampeerweekend 2023

Terugblik op een geslaagd 13e kampeerweekend op 9, 10 en 11 juni 2023

Wout Beute,één van de deelnemrs aan het kampeerweekend heeft weer een mooi filmpje gemaakt van dat fantastische weekend. 
De film is te zien via het YouTube kanaal van de Veste. https://youtu.be/wwk5Ax-06C0 
Een mooie impressie van het weekend. Ga jij volgend jaar ook 9weer) mee  met het kampeerweekend?