Kampeerweekend

De Veste Kamperweekend 7, 8, en 9 juni 2024 

Het kampeerweekend in juni: een heerlijk weekend op de camping gezellig met elkaar. Het lijkt nog ver weg, en toch is de kampeercommissie al bezig met de voorbereidingen. Er moet immers een camping gereserveerd worden.

Ook dit jaar kamperen we weer in het welbekende Grote Bos in Doorn. Dat is geen automatische keuze, we hebben hier als commissie goed over nagedacht en alternatieven overwogen en bekeken.

Na rijp beraad komt het Grote Bos ook dit jaar als meest geschikte camping uit de bus: veel ruimte, goed bereikbaar voor de daggasten die ook graag aansluiten, zwemgelegenheid en voldoende beschutting tegen de warmte.

Aanmelden kan in het voorjaar, daar hoor je t.z.t meer over. We hopen op veel deelnemers, want wat is nu leuker dan elkaar ontmoeten in een ontspannen setting met gezellige activiteiten!

Voor vragen over het weekend kun je een van commissieleden aanschieten, een mail sturen naar:  devestekampeerweekend@gmail.com of de Vesteapp gebruiken.

Casper Boekelaar, Judith Wevers, Ellen de Jong, Ruben Blacquière, Jelle Aantjes, Arnold Crans en Nienke van Pijpen.

Data en locatie:
Van vrijdag 7 juni tot en met zondag 9 juni 2023
 gaan we weer kamperen.
Locatie:RCN het grote Bos, Hydeparklaan 243941 ZK Doorn

Kosten en programma? 
Alle informatie hierover volgt nog.

Aanmelden en reacties 
Natuurlijk gaat u/jij mee! 
Geef u/je nu op voor het hele weekend of alleen voor de zaterdag:
Aanmelden kan via: devestekampeerweekend@gmail.com

Algemene informatie over het jaarlijkse kampeerweekend

Al meer dan 10 jaar gaan wij als gemeenteleden van De Veste, een weekend in juni samen kamperen. Als het weer kan wordt het een weekend vol met activiteiten, woord en dienst.

Vrijdagavond is er de openingsborrel en kennismakingsspel;
Zaterdag is de dag waaraan zowel kampeerders als dagjesmensen kunnen deelnemen aan georganiseerde activiteiten en de BBQ;
Zondag vieren wij het woord en dienst en de Agape maaltijd.

Tussentijds is er ruimte voor koffiedrinken met elkaar, fietsen en/of wandelen in de omgeving. Het kampeerweekend is geschikt voor zowel jong als oud.

De kampeercommissie bestaat uit Judith Wevers, Willem-Jan de Rooij, Arnold Crans en Eelko de Groot en is bereikbaar via devestekampeerweekend@gmail.com

Kampeerweekend 2023

Terugblik op een geslaagd 13e kampeerweekend op 9, 10 en 11 juni 2023

Wout Beute,één van de deelnemrs aan het kampeerweekend heeft weer een mooi filmpje gemaakt van dat fantastische weekend. 
De film is te zien via het YouTube kanaal van de Veste. https://youtu.be/wwk5Ax-06C0 
Een mooie impressie van het weekend. Ga jij volgend jaar ook 9weer) mee  met het kampeerweekend?