Aanmelden en Handleiding Churchdate

Aanmelden

12 juni 2020

Via deze website kunt u een afspraak voor een Churchdate regelen en kunt u samen met iemand van de Veste de viering bekijken. Dat kan bij uzelf thuis of u gaat ergens op bezoek.
Ga direct naar de site en klik daarvoor op aanmelden 

AANMELDEN 


Handleiding 

Account aan maken
De eerste keer moet u een account aanmaken waarmee u steeds kunt inloggen. De site is namelijk om veiligheidsredenen en de AVG alleen beschikbaar voor leden van de Veste. De eerste keer dat u een account maakt, wordt dat ook gecheckt. Als uw account is ‘ goedgekeurd’ kunt u verder op de site.

Dating-profiel
Als u met uw account bent ingelogd, kunt u uw beschikbaarheid invullen. U kunt aangeven of uw huis beschikbaar stelt of dat u graag ergens op bezoek wilt gaan.

Match vinden
Nadat uw dating-profiel heeft aangegeven gaat u naar ‘ match vinden’.
Als u uw huis beschikbaar heeft gesteld, hoeft u niets te doen.
Als u graag op bezoek komt, klikt u op de lijst beschikbare huizen en kiest u een date. Vervolgens neemt u zelf contact op om de afspraak te bevestigen. 

LET OP
Nadat u de afspraak heeft gemaakt, moet u beiden uw datingsprofiel aanpassen en alles op ‘ nee’ zetten. Immers u heeft een afspraak en bent dus niet meer beschikbaar. Bij een volgende zondag kunt u uw beschikbaarheid weer aangegeven en kan er weer een nieuwe match ontstaan met een ander gemeentelid. U hoeft natuurlijk niet elke keer mee te doen! Zet ook dan uw profiel op ‘ niet beschikbaar’.

Aanvullende opmerkingen/ tips
* Misschien kent u mensen die niet zo handig zijn met de computer. Bied dan aan dat u voor hen een account kunt beheren. Uiteraard kunnen gemeenteleden ook zonder Churchdate onderling een afspraak maken. Ook zou u iemand kunnen ‘ adopteren’ en samen met haar/hem een account kunnen delen. Wel adviseren wij u om niet met te veel mensen samen te komen.

* Stem ook even af of degene die graag op bezoek komt ook mobiel genoeg is of biedt eventueel aan dat u diegene komt ophalen.

* Vergeet dus niet uw profiel aan te passen en op ‘ nee’ te zetten als de afspraak is gemaakt of als u even niet wil churchdaten.

* Wist u dat u uw computer ook vaak op de TV kunt aansluiten. U heeft dan wel een zogenaamde SmartTV nodig. Meestal kunt u via een HMDI-kabel de verbinding leggen of via een google-chromecast  

Meer lezen