Onze rekeningnummers zijn ondergebracht bij Stichting Kerkelijk Geldbeheer (SKG).
SKG maakt gebruik van de systemen van Van Lanschot Bankiers voor het verzorgen van het betalingsverkeer.
Per 1 november 2018 is dit niet meer mogelijk en gaat SKG gebruik maken van de systemen van de Rabobank. Hierdoor zijn onze rekeningnummers per 1 november 2018 gewijzigd.

Graag vragen wij uw aandacht voor de volgende zaken:

  • Heeft u ons gemachtigd om een bedrag van uw rekening te incasseren? Dan ziet u vanaf 1 november een andere tegenrekening op uw rekeningafschrift.
  • Heeft u een periodieke overboeking in internetbankieren naar één van de rekeningen van onze gemeente? Dan ziet u bij de overboekingen na 1 november dat deze overboeking is doorgestuurd naar de nieuwe rekening van onze gemeente via de 'Overstapservice'. U moet dan het rekeningnummer in internetbankieren wijzigen.
  • Heeft u nog acceptgiro's van onze gemeente liggen met ons oude rekeningnummer? Via internetbankieren kunt u deze nog gewoon blijven overmaken, maar vanaf 1november kunt u deze acceptgiro's niet meer fysiek inleveren bij uw bank.

Een paar belangrijke nieuwe rekeningnummers zijn: 

NL69RABO 0373720122: dit is de algemene rekening
NL41RABO 0373720335: dit is de rekening Actie Kerkbalans
NL85RABO 0373720416: dit is de rekening Protestants Kerknieuws
NL19RABO 0373720343: dit is de rekening voor de landelijke collecten, zoals Einde jaarscollecte en de Paascollecte.

Bij het overmaken van een bedrag naar deze rekeningen kunt u de volgende melding krijgen: Dit rekeningnummer staat op naam van Stichting Kerkelijk Geldbeheer uit Gouda. Dat klopt, u kunt dan gewoon verder klikken.

Voor vragen kunt u contact opnemen met het Kerkelijk Bureau.