Churchdate
Vind een date en beleef samen een viering

Kijken we zondag samen? + vraag om foto

Het zou mooi zijn als we aanstaande zondag de viering vanuit de Veste samen vanuit onze huizen kunnen bekijken. De oproep voor deze vorm hebben we vanuit de wijkraad vorige week naar u toegestuurd met deonderstaande informatie over het nieuwe initiatief: Churchdate.
Nu willen we u vragen een foto in te sturen. Meer informatie vindt u in de zondagsbrief van 21 juni >>
Klik op button voor Aanmelding/ Handleing voor meer info voor hetmaken van een date.  

Uitnodiging voor een churchdate

Voorlopig gaan de vieringen in Veste vooral online door. We missen de ontmoeting, de ervaring en ook de gezelligheid. Daarom is er nu Churchdate, speciaal ontwikkeld voor leden van de Veste.

Via Churchdate kunt u een ‘date’ regelen om bij elkaar thuis de online-viering te kijken. Via de site kun je aangeven of je huis zondag beschikbaar is of dat je graag ergens op visite gaat. Uiteindelijk vindt daar een match op plaats.

Je leert elkaar eens op een andere manier kennen en je beleeft samen ook echt de dienst. Ook dat is gemeente-zijn. Samen zingen, koffie drinken en ook ontmoeting is zo toch mogelijk. Uiteraard allemaal met gepaste afstand. In de bijbel zegt Jezus: “ Waar 2 of 3 in Mijn naam bij elkaar zijn, ben Ik in hun midden. ”