TAIZÉ-REIS mei 2019

Vele jongeren zijn al eens naar Taizé geweest. Ook vanuit Gouda. Dat was vaak een bijzondere ervaring en bovendien erg gezellig. Dit jaar organiseren we ook een reis vanuit de Veste en wel met Hemelvaart 2019.

Van dinsdag 28 mei tot en met zondag 2 juni  willen we met jullie op reis gaan naar Taizé.

Taizé is een soort klooster in Frankrijk waar per jaar duizenden jongeren op af komen van over heel de wereld. Echt heel bijzonder om dat een keer mee te maken. Let op!  Mocht je die dinsdag en woensdag geen vrij hebben van school dan kunnen wij indien nodig misschien een goed woordje voor je doen….

Waarschijnlijk reizen we met kleine busjes en/of auto’s. Naast een bijdrage van jullie kant  (120 euro [*]) organiseren we samen nog een actie om de reis te betalen.
 
Ben je tussen de 15 – 29 jaar oud geef je dan op bij ds David of vraag meer info. Vermeld dan gelijk even je geboortedatum! Ook vrienden en vriendinnen van buiten de Veste zijn altijd welkom.
Binnenkort komen we een eerste keer bij elkaar en maken we onze plannen op en is er weer meer informatie. Het zou leuk zijn als je meegaat!!
NB. Zondag 11 november na de dienst hebben we onze 1e bijeenkomst voor meer info en plan van aanpak.
 
ds. David van Veen & Peter Wielaard
mail: predikant@devestegouda.nl
Via de volgende link is ook een filmpje over Taizé te bekijken:
www.taize.fr/nl_article4792.html

(* ] Geld mag nooit het probleem zijn, dus neem in dat geval even contact op met ds. David