Kloosterweekend

UITNODIGING voor her VESTE- KLOOSTERWEEKEND 1- 3 april 2022
St Willibrordsabdij te Doetinchem

Van harte hoop ik dat ook in 2023 het kloosterweekend door kan gaan. 
Mooi om na een 1e groep vanuit De Veste in 2020 en een 2e groep dan met een 3e groep naar ‘mijn' abdij in Doetinchem te mogen gaan.

Meer informatie 
Graag neem ik u  mee naar “ mijn” klooster, de St Willibrordsabdij in Doetinchem waaraan ik als oblaat ben verbonden.
We verblijven in de Abdijhoeve Betlehem dat onderdeel is van de abdij en waar wij kennis maken met het Benedictijnse kloosterleven. Inhoudelijk beleven wij de getijden mee, eten in stilte en krijgt u een rondleiding door de abdij. Ook zullen we een persoonlijke ontmoeting hebben met een monnik en is er mogelijk een lezing over de benedictijnse spiritualiteit.  Daarnaast is er ruimte voor  ontmoeting en een goed glas wijn in de avonduren. De abdij zelf ligt verscholen in een bos, dus u kunt ook prachtig wandelen in de omgeving. 

Het plan is dat we op vrijdagmiddag aankomen en zondagmiddag rond 15.00 uur weer vertrekken. Kosten voor dit weekend zijn rond de 160 euro pp, inclusief maaltijden en een lakenpakket. U heeft een eigen kamer met douche en toilet. We zullen op eigen gelegenheid naar de abdij vertrekken.

Mochten er meer aanmeldingen komen dan dat er plaats is dan kan ik u altijd op de reservelijst zetten.Mocht u interesse hebben, geeft u dit dan door bij ds David van Veen via de mail. 

Zie ook: https://willibrordsabdij.nl