Kloosterweekend

UITNODIGING voor her VESTE- KLOOSTERWEEKEND 24-26 maart 2023
St Willibrordsabdij te Doetinchem

Van harte hoop ik dat dit kloosterweekend door kan gaan. 
Mooi om na een 1e groep vanuit De Veste in 2020 en een 2e groep in 2022 nu met een 3e groep naar ‘mijn' abdij in Doetinchem te mogen gaan.

Meer informatie 
Graag neem ik u  mee naar “ mijn” klooster, de St Willibrordsabdij in Doetinchem waaraan ik als oblaat ben verbonden. 

We verblijven dit weekend in de Stiltehoeve dat onderdeel is van de abdij en waar wij kennis maken met het Benedictijnse kloosterleven. Inhoudelijk beleven wij de getijden mee, eten in stilte en krijgt u een rondleiding door de abdij. Ook zullen we een persoonlijke ontmoeting hebben met een monnik en het  proeven van een meditatie-moment.  Daarnaast is er ruimte voor  ontmoeting en een goed glas wijn in de avonduren. De abdij zelf ligt verscholen in een bos, dus u kunt ook prachtig wandelen in de omgeving. 

Het gaat om weekend van vrijdagmiddag 24 maart tot en met zondagmiddag 26 maart 2023. Kosten voor dit weekend zijn 250 euro pp, inclusief maaltijden, lakenpakket, toeristenbelasting, rondleiding etc. U heeft een eigen kamer met douche en toilet. We zullen op eigen gelegenheid naar de abdij vertrekken. Wel is de ruimte voor dit weekend beperkt en geldt de regel ‘wie het eerst komt, die het eerst maalt’.

Mocht u interesse hebben, geeft u zich dan op bij ds David van Veen via de mail ( predikant@devestegouda.nl ). Op dinsdagavond 14 maart is er om 20.00 uur een voorbereidingsavond in de Veste en krijgt u meer informatie. Ook ontvangt u per mail na opgave nog meer informatie, ook over de betaling e.d. Mochten de kosten een bezwaar zijn, neem ook dan even contact op, want dat mag nooit een belemmering vormen. 

Zie ook: https://willibrordsabdij.nl