Digitale ledensite

Digitale versie van “Wie is Wie” boekje is beschikbaar!

In mei 2018 is de laatste versie van het gedrukte boekje uitgebracht en de volgende stap, het digitaliseren van de inhoud van het boekje, is nu genomen.
Vanaf 2 november 2018 is deze digitale versie op de website https://ledensite.devestegouda.nl/  beschikbaar.
In de digitale versie zijn alleen de gegevens opgenomen van hen, die in het kader van de AVG bij ontvangst van het boekje hun handtekening voor akkoord voor digitalisering hebben gegeven.
Alle gegevens die in de digitale versie staan zijn afgeschermd. Je kunt de site dan ook alleen maar bereiken via je e-mailadres en een wachtwoord.
Helaas hebben niet alle leden bij de laatste gedrukte versie hun e-mailadres opgegeven. Het wachtwoord wordt namelijk gekoppeld aan het e-mailadres, dat opgenomen is bij je gegevens.
Als je geen e-mailadres hebt opgegeven stuur dan een mailtje naar ledensite@devestegouda.nl en zet bij onderwerp 'digitaal boekje'. De beheerders van de website kunnen dan je e-mailadres bij jouw gegevens plaatsen.
Via https://ledensite.devestegouda.nl/wachtwoord-vergeten kun je dan zelf een wachtwoord aanmaken.
Nieuwe aanmeldingen voor opname in het digitale boekje kunnen alleen met een goede pasfoto en persoonlijke gegevens worden aangevraagd via ledensite@devestegouda.nl  Het inleveren van een  pasfoto is essentieel om zoals de titel van het boekje zegt, het gaat om het herkennen van elkaar binnen de gemeenschap van De Veste.

Instructie over inloggen op de ledensite:
- Eerste keer inloggen via https://ledensite.devestegouda.nl/wachtwoord-vergeten maak je een wachtwoord aan. Let op: je krijgt een bericht in je mailbox/spambox waarin staat hoe je je wachtwoord kunt aanmaken.
- Klik op : https://ledensite.devestegouda.nl/
-Je krijgt dan de inlog pagina, vul daar je e-mailadres en je aangemaakte wachtwoord in.
- Klik op inloggen en je krijgt de home pagina van de ledensite
- Zoek je naam op en je treft daar je gegevens aan, die je eventueel kunt wijzigen/aanpassen.
Wachtwoord vergeten? Klik dan op onderstaande link en vraag een nieuw wachtwoord aan.
https://ledensite.devestegouda.nl/wachtwoord-vergeten
Heb je vragen stuur dan een mailtje naar ledensite@devestegouda.nl

Beheerders van de ledensite zijn Bart ten Hooven en Marjan Woud