Zomerbollen

Het Goudse werelddiaconaat wil dit voorjaar extra geld werven voor noodhulp aan de Rohingya-vluchtelingen in Bangladesh (het jaarproject). Daarvoor is een actie georganiseerd die inhoudt dat u zomerbloembollen, tuinkruiden en bloeiende kaarten kunt bestellen tegen marktconforme prijzen.

Wat dacht u van kleurige dahlia’s, gladiolen, fresia’s, ranonkels of anemonen in uw tuin? U geniet er extra van als u weet dat 30 procent van uw bestelling naar het goede doel is gegaan. Net als vorig  jaar werkt het werelddiaconaat voor deze actie samen met Baltus Fundraising. Baltus garandeert kwaliteitsproducten en een goede prijs/kwaliteitverhouding. 

Bestellen
Bestellen kan via het bestelformulier dat op zondag 10 maart wordt uitgereikt in uw wijkkerk, samen met een brochure. Wilt u het ingevulde formulier uiterlijk zondag 17 maart inleveren in de kerk?
Het is ook mogelijk de artikelen te bestellen via de webshop van het werelddiaconaat (net als bij de oliebollenactie rond de jaarwisseling). De webshop is open tot en met woensdag 20 maart. Ga daarvoor naar www.protestantsekerkgouda.nl en de pagina van de Diaconie  >>

Afhalen
U kunt uw bestelling afhalen op zaterdag 6 april, tussen 11.00 en 13.00 uur, in De Brug (naast de Pauluskerk) en in De Oostpoort. Graag contant en gepast betalen.
De werelddiakenen hopen op een succesvolle actie!