Kamperen met de 'Kerk' 

Na een geslaagd lustrumkampeerweekend in 2018 is het alweer tijd om de agenda te pakken voor het 11e kampeerweekend van de Veste op 14, 15 en 16 juni 2019!
Het is met de kou van de afgelopen weken misschien nog moeilijk voor te stellen, maar over enkele maanden zijn we alweer druk met slippers en zonnebrand!
Heerlijk om dan in de natuur op RCN-camping het Grote Bos samen een weekend door te brengen als gemeenteleden van de Veste.

Ook dit jaar willen we graag met zoveel mogelijk gemeenteleden het weekend vieren in activiteiten, woord en dienst. Met een programma dat voor een deel zal bestaan uit ‘oude bekenden’ (zoals de barbecue en de campingkerkdienst), maar ook met hier en daar een nieuwe activiteit en een nieuwe twist.
Tussentijds zal er ruimte zijn voor koffiedrinken met elkaar of op pad te gaan in de mooie omgeving van Doorn.
Het kampeerweekend is geschikt voor jong en oud en wij nodigen u graag uit om ook dit jaar weer deel te nemen aan dit evenement.

Vanaf vrijdagmiddag is iedereen welkom en zoals gebruikelijk staan wij voor jullie klaar!
Nieuwsgierig geworden?

Aanmelden?
Stuur een mailtje naar: devestekampeerweekend@gmail.com. De kampeercommissie bestaat uit Annemieke Savelkoul, Eelko de Groot, Judith Wevers en Arnold Crans. Noteer alvast de datum (14-16 juni 2019) in de agenda.

Wij hopen op vele aanmeldingen! 
De Kampeercommissie