Diaconie senioren reisje

Op woensdag 5 september is weer het jaarlijkse reisje voor onze senioren, evenals voorgaande jaren georganiseerd door de diaconie. Wat staat er die dag op het programma? Een bezoek aan de zandsculpturen in Garderen.

Het Veluws Zandsculpturenfestijn wordt in 2018 voor de tiende keer georganiseerd. De voorgaande jaren was het een groot succes. Thema dit jaar is: “Hollandse Meesters”. Schilderijen en het leven van de Hollandse Meesters worden uitgebeeld in zand. Het Melkmeisje van Vermeer, de Oranjes, zeehelden en zeeslagen van Ferdinand Bol. Zelfs als je geen fanatiek museumbezoeker bent, is 't Veluws Zandsculpturenfestijn een feest van herkenning.

Het programma:
 9.00 uur verzamelen in de Ontmoetingskerk (Dunantsingel 314)
 9.30 uur koffiedrinken met gebak
10.00 uur Instappen in de bus richting Garderen.12.00 uur Aankomst bij restaurant De Molen in Harskamp na een toeristische route.
In dit restaurant gebruiken we een 3 gangendiner!!!
14.15 uur Bezoek beeldentuin in Garderen.
16.15 uur vertrek richting Gouda
17.30 uur weer bij de Ontmoetingskerk.

Zoals ieder jaar zorgt de diaconie voor de organisatie en de financiering. Natuurlijk mag u zelf bijdragen in de kosten en dat stellen wij ook op prijs, maar is geen verplichting. Ter informatie: Zo'n reisje kost plm. € 45,=.

Kunt u moeilijk op eigen gelegenheid naar de Ontmoetingskerk komen die dag, dan kan de diaconie ook dat vervoer voor u regelen.
Heeft u al zin gekregen of heeft u vragen, dan kunt u terecht bij:

Adrie van den Berg, e-mail: sidnyvandenberg@wxs.nl