Kamperen met de kerk

In 2018 vieren wij het 2de Lustrum, de tiende keer al! en het kampeerweekend wordt gehouden in het weekend van 8 - 10 juni 2018. Dit jaar gaan wij kamperen op de RCN Camping “Het Grote Bos” in Doorn! op het veld “Veulenwei” dat geheel is afgehuurd voor de Vestegangers.

Het Thema voor dit jaar is  “Met Elkaar”.  Met elkaar gaan wij als gemeenteleden van De Veste op pad en kamperen waarbij wij samen het weekend vieren in activiteiten, woord en dienst.
Vrijdagavond is er de openingsborrel en kennismakingsspel, zaterdag is het natuurlijk de dag waaraan zowel de kampeerders als de dagjesmensen kunnen deelnemen aan georganiseerde activiteiten en de BBQ en zondag vieren wij het woord en dienst en de Agape maaltijd.
Tussentijds zal er ruimte zijn voor koffiedrinken met elkaar of op pad te gaan in de mooie omgeving van Doorn. Het kampeerweekend is geschikt voor jong en oud en wij nodigen u graag uit om ook dit jaar weer deel te nemen aan dit evenement.
Vanaf vrijdagmiddag is iedereen welkom en zoals gebruikelijk staan wij voor jullie klaar!

Update (20 mei 2018) over het aanstaande kampeerweekend in Doorn!
Het 2de lustrum vieren wij met extra activiteiten, wat het wordt dat houden we nog even voor ons! Maar de opkomst voor dit jaar is overweldigend! Meer dan 110 personen nemen deel aan dit weekend en daar zijn wij heel blij mee. We hebben extra plekken moeten reserveren om iedereen kwijt te kunnen en soms zullen we moeten inschikken dus wat dichter op elkaar staan. Iedereen is welkom en u kunt zich nog altijd aanmelden, ook als u alleen op zaterdag wilt komen.  Wij kijken uit naar het kampeerweekend van 8 tot 10 juni! In de komende week zullen de verzoeken om de bijdragen worden gemaild en begin juni zal het programma en de laatste weetjes worden verstuurd! Dan kunt u zien wie er allemaal meegaan!

Nieuwsgierig geworden? Aanmelden? Stuur een mailtje naar: devestekampeerweekend@gmail.com
De kampeercommissie bestaat uit Annemieke Savelkoul, Pauline van de Wetering, Willem-Jan de Rooij, Arnold Crans en Bart ten Hooven.