Kinderclubs

Kinderclubs
Er zijn twee clubs voor kinderen op de basisschool: één voor de kinderen uit groep 4-5-6 en één voor kinderen uit groep 7-8. Om de week op vrijdag worden er in 1 uur tijd, van 19.00 tot 20.00 uur, gezellige activiteiten met elkaar gedaan. Dit kan variëren van sport en spel tot knutsel- en toneelactiviteiten. Gezelligheid, spelletjes, creativiteit, kletsen, op een leuke manier de week afsluiten met elkaar, echt iets om naar uit te kijken.
Waar: in de Veste
Hoe laat: van 19.00-20.00 uur
20 april: Laatste clubavond van het seizoen.
Leiding: Christiaan, Harriët en Eveline.

UITNODIGING VOOR DE KINDEREN VAN DE CLUB
Vrijdag 20 april is de laatste clubavond van dit seizoen. De afsluiting van het clubjaar organiseren we deze keer niet in de kerk, maar in het Bowlingcentrum Gouda aan de Heuvelaan 1.
Kom daar op 20 april dus naar toe. Let op: We worden daar om 18.00 uur (!!) verwacht.
We eten daar eerst met elkaar en na een uurtje bowlen kunnen jullie om 20.00 uur worden opgehaald.
Zouden jullie deze keer uiterlijk dinsdag kunnen laten weten of je komt? 

Dringend Clubleiding De Veste gezocht!
We hebben niet genoeg leiding voor beide clubs. Zou jij mee willen draaien als clubleiding? Voor meer informatie, neem dan contact op met: Christiaan Karman,  Harriët in 't Veld of Eveline de Rooij .

Club 'Jantje' 
Zit je in de brugklas, de tweede of derde van de middelbare school, kom dan naar Club Jantje. Altijd gezellig met een leuk programma en ruimte om bij te kletsen. Kom je ook? Om de week op vrijdagavond wordt er ook een clubavond gehouden voor jongeren van 12-15 jaar. Een gezellige avond waarbij gesprekken over geloof afgewisseld worden met leuke, gezellige activiteiten.
Waar: Hof van Sint Jan
Hoe laat: van 20.00 uur tot 21.45.
Wanneer: vrijdag 20 april 2018 om de week: zie ook www.westerkerkgouda.nl
We vinden het fijn als jij ook komt! Tot dan, Tim, Roland en Vera